Menu

Lutje Turfje Loop te Annerveenschekanaal

Algemeen
Lutje Turfje loop is zaterdag 14 april 2018. Het is een leuk rondje van 1,2 km. Als de scheepshoorn om 13.30 uur toetert rennen de kinderen ongeveer 500 meter richting de kerk om daar via het kleine bruggetje over het kanaal op de polderweg richting voetbalveld te rennen.Voor het voetbalveld gaan ze linksaf een onverharde weg op. Het lopen zal nu steeds makkelijker worden omdat het gejuich van het publiek dan al duidelijk te horen is. Nadat er nogmaals over een brug is gelopen is het nog een klein stukje richting de finish bij de Badde.

Afstand en categorieën 
Iedereen loopt het zelfde rond van 1,2 km. Er is een ervaren “voorfietser” en er loopt begeleiding mee voor de kleinsten. De begeleiding zorgt ervoor dat elk kind finished.
Categorieën: groep 3 t/m 8 van de basisschool.

Prijzen en herinnering 
Voor het snelste meisje en de snelste jongen is er een fraaie wisselbeker. Verder is er een beker voor de snelste jongen en meisje van groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. Iedereen die finished krijgt een mooie medaille en een lekkernij.
De uitslagen tellen ook mee voor de Aa en Hunzekidsrun. Deelnemers van basisscholen in de gemeente Aa en Hunze maken ook kans op een prijs van het jeugdkampioenschap Aa en Hunze.

Inschrijfgeld
Jeugd t/m 12 jaar: Gratis.

Flyer

Starttijden:
13.30 uur start de Lutje Turfje loop.
Start en finish bij MFC de Badde, Greveling 137 te Annerveenschekanaal.


Voor meer informatie
www.baddedravers.nl of Ina Oortwijn tel: 0598-492139 of email voetvak@ziggo.nl